Online hry zdarma       

Miami Shark


Pozor, žralok! Obávané monstrum hlubin je tady, v Miami. Ale nebojte, nemusíte se bát. Víte proč? Protože v Miami Shark jste ten žralok vy. :-)


Ovládání hry Miami Shark

žraloka ovládáte písmeny A S D W nebo šipkami. Kousnutí provedete písmenem V nebo CTRL.

Cíl hry Miami Shark

Snažte se o co největší skóre. Ponořte se až ke dnu a pak směrem vzhůru vyskočte co nejvýše z vody a kousejte po všem co vám přijde do cesty (do zubů). Budete ničit lodě, pojídat lidi a delfíny, ale když budete šikovní, tak můžete stáhnout pod vodu i helikoptéru nebo dopravní letadlo. Nahrajte co nejvíce bodů a porovnejte skóre s ostatními.


Zahrajte si Miami Shark online zdarma.

Flash Miami Shark online hra zdarma Akční hry

Spustit online Miami Shark

Chcete-li si zahrát web gamesu Miami Shark, zmáčkněte button Spustit. Internetová browser hra Miami Shark bude zobrazena v novém oknu webového prohlížeče.

Online hra Miami Shark, Akční hry zadarmo.

Štítky: Akční hry, Miami Shark, soupeř, webová aplice, ve flashi, minihra, flash, online, gameska, nejlepší, webgames, pro děti, onlajnovka, web, pro muže, onlinovky, internet, bez stahování, free game, online hry, swf, herní portál, pěkná gamesa, soutěž, online game

Online hra Miami Shark se nachází v kategorii Akční hry

Vyberte si z jiných zajímavých her

Ke spuštění musí být nainstalován a aktivován flash player v prohlížeči. Nemusíte nic instalovat, nikde se registrovat, prostě hrajte zdarma.


Reklama


Vyhledávání

(c) 2023 online-hry-zdarma.name | Osobní údaje | 24.04.2024 | Kontakt: mail (zavináč) online-hry-zdarma.name