Online hry zdarma       

Bloons Tower Defense 4


Bloons Tower Defense 4 je další díl hry, ve které bráníte svoji pevnost proti zlotřilým balónkům. Ty na vás útočí v pravidelných nájezdech a vy se musíte proti nim dobře zabezpečit.


Kupujte si ostřelovače s různými vlastnostmi. Některé pálí na delší vzdálenosti, jiné na kratší, ale všemi směry. Jiné jsou jako časovaná bomba a další dočasně balónky zpomalí. Za zničené balónky získáváte peníze a za ty právě kupujete silnější obranu.


Bloons Tower Defense 4 online si můžete zahrát právě teď.

Flash Bloons Tower Defense 4 online hra zdarma Strategie

Začít hrát online Bloons Tower Defense 4

Zalíbila se vám webhra Bloons Tower Defense 4? Potom, zmáčkněte button Spustit. Webová hra Bloons Tower Defense 4 se načte v pop-up okně browseru.

Online hra Bloons Tower Defense 4, Strategie zadarmo.

Štítky: online, webgames, soupeř, minihra, gamesa, free game, flashová, internetové, Bloons Tower Defense 4, Firefox, zdarma, bez instalace, flash, gameska, free, Opera, webová aplice, flash player, bez registrace, Bloons Tower Defense 4, zadarmo, pro kluky, pro muže, adobe flash player, online game

Online hra Bloons Tower Defense 4 je v sekci Strategie

Vyzkoušejte jiné zajímavé online hry

Pro spuštění je třeba mít nainstalován flash player. Hrajte tuhle pěknou hru zdarma, bez instalace či jakékoliv registrace.


Reklama


Vyhledávání

(c) 2023 online-hry-zdarma.name | Osobní údaje | 28.03.2024 | Kontakt: mail (zavináč) online-hry-zdarma.name