Online hry zdarma       

Farm Frenzy 3 Ice age


Farm Frenzy 3 Ice Age vás zavede do říše sněhu a ledu.


Cíl hry Farm Frenzy 3 Ice Age

Začínáte s jedním tučňákem, o kterého se musíte dobře starat. Za peníze mu děláte díry do ledu, ze kterého si sám loví ryby. Vždy po pár rybách je díra prázdná a tak je potřeba s penězi dobře hospodařit. Když se tučňákovi daří, dává vajíčka. V prvním levelu stačí nasbírat několik vajíček a máte splněno.


Druhý level už je těžší, po ledu chodí medvěd, kterého musíte umístit do klece (klikáním na něj) dříve, než vám sežere tučňáka. Chyceného medvěda a vajíčka můžete prodat, pošlete je vozíkem na trh. Ve druhém levelu musíte nasbírat 8 vajíček a mít čtyři tučňáky. Hlavně jim dělejte díry do ledu, jinak umřou.


Zdařilé pokračování strategické hry Farm Frenzy 3 Ice Age vás dokáže na pěknou chvíli zabavit a vy si nyní můžete vychutnat zážitek ze hry online zdarma.

Flash Farm Frenzy 3 Ice age online hra zdarma Strategie

Začít hrát online Farm Frenzy 3 Ice age

Pro spuštění online aplikace Farm Frenzy 3 Ice age, stiskněte tlačítko pro spuštění hry. Gamesa Farm Frenzy 3 Ice age se otevře v novém okně.

Online hra Farm Frenzy 3 Ice age, Strategie zadarmo.

Štítky: Microsoft Edge, free, zdarma, pěkná gamesa, pro kluky, flashová, online game, Opera, onlajnovka, pro hráče, Strategie, webgames, flashové, online hry, bez registrace, free game, nejlepší, pro děti, zahraj si, superhra, web, flash player, bez instalace, bez stahování, Firefox

Online hra Farm Frenzy 3 Ice age je v kategorii Strategie

Zajímavé online webové hry

Pro spuštění je třeba mít nainstalován flash player. Pro hraní hry není třeba registrace, je zdarma.


Reklama


Vyhledávání

(c) 2023 online-hry-zdarma.name | Osobní údaje | 29.03.2024 | Kontakt: mail (zavináč) online-hry-zdarma.name