Online hry zdarma       

Freecell


Freecell je karetní hra tak jak ji asi znáte přímo z nabídky Windows. Tato verze Freecell je navíc vylepšena o hezčí grafiku a animace a k tomu dostáváte prémiové body za speciální karty.

br/> Pravidla Freecell

Snažíte se seřadit karty od esa po krále stejné barvy na čtyři připravené kupičky. K tomu máte pomocné čtyři odkládací kupičky, kam můžete umístit vždy po jedné kartě.


V samotných sloupečcích pomíchaných karet je můžete přeskupovat tak, aby se vždy střídaly červená a černá barva a zároveň aby ta kterou dáváte byla o jednu hodnotu nižší. Tedy např. na červeného krále dáte jedině černou královnu.

Zahrajte si naše Freecell.

Flash Freecell online hra zdarma Karetní hry

Zapařit online Freecell zdarma

Pokud chcete hrát tuto online hru Freecell, zmáčkněte button Spustit. Webová hra Freecell se načte v pop-up okně browseru.

Online hra Freecell, Karetní hry zadarmo.

Štítky: onlinovka, gamesa, flashové, soutěž, zahraj si, online hry, web, zadarmo, zdarma, pro kluky, adobe flash player, nejlepší, Karetní hry, herní portál, pro muže, Opera, Firefox, internetové, bez instalace, onlajnovka, swf, webgames, pro děti, free, PC

Online hra Freecell je v sekci Karetní hry

Vyzkoušejte jiné zajímavé online hry

Pro spuštění je třeba mít nainstalován flash player. Hrajte tuhle pěknou hru zdarma, bez instalace či jakékoliv registrace.


Reklama


Vyhledávání

(c) 2023 online-hry-zdarma.name | Osobní údaje | 05.05.2024 | Kontakt: mail (zavináč) online-hry-zdarma.name