Online hry zdarma       

Scrabble


Scrabble je stolní hra pro jednoho, lépe ale pro dva a více hráčů. Každý si na začátku hry vylosuje písmenka a z nich se snaží složit slovo, které umisťuje na hrací plochu. Za slova sbírá body včetně různých prémií.


Po vložení písmenek doplní jejich stav a pokračuje další hráč. Jakmile se vyčerpají všechna písmenka, hráči jejich počet již nedoplňují a snaží se zbavit těch, která jim zbyla. Jakmile jeden z hráčů nemá žádná písmenka, hra končí.

Ve Scrabble je vítězem ten hráč, který nasbíral nejvíce bodů.

V této verzi hrajete sami a skládáte anglická slovíčka. Po zaplnění celé plochy můžete své skóre odeslat a porovnat s dalšími hráči.

Zahrajte si Scrabble online a zdarma.

Flash Scrabble online hra zdarma Stolní hry

Začít hrát online Scrabble

Jestliže vás náhled gamesky Scrabble navnadil, klikněte na tlačítko spustit. Internetová browser hra Scrabble bude zobrazena v novém oknu webového prohlížeče.

Online hra Scrabble, Stolní hry zadarmo.

Štítky: online hry, online, pro hráče, swf, free, flash player, Stolní hry, Chrome, Stolní hry, internet, flashové, adobe flash player, bez instalace, minihry, pro děti, web, pěkná gamesa, webgames, super, soupeř, nejlepší, browser, pro kluky, zdarma, superhra

Online hra Scrabble patří do sekce Stolní hry

Zajímavé online hry

Ke spuštění musí být nainstalován a aktivován flash player v prohlížeči. Zahrajte si online hru - je zdarma, bez registrace nebo instalace.


Reklama


Vyhledávání

(c) 2023 online-hry-zdarma.name | Osobní údaje | 02.06.2024 | Kontakt: mail (zavináč) online-hry-zdarma.name