Online hry zdarma       

Scrabble


Scrabble je stolní hra pro jednoho, lépe ale pro dva a více hráčů. Každý si na začátku hry vylosuje písmenka a z nich se snaží složit slovo, které umisťuje na hrací plochu. Za slova sbírá body včetně různých prémií.


Po vložení písmenek doplní jejich stav a pokračuje další hráč. Jakmile se vyčerpají všechna písmenka, hráči jejich počet již nedoplňují a snaží se zbavit těch, která jim zbyla. Jakmile jeden z hráčů nemá žádná písmenka, hra končí.

Ve Scrabble je vítězem ten hráč, který nasbíral nejvíce bodů.

V této verzi hrajete sami a skládáte anglická slovíčka. Po zaplnění celé plochy můžete své skóre odeslat a porovnat s dalšími hráči.

Zahrajte si Scrabble online a zdarma.

Flash Scrabble online hra zdarma Stolní hry

Zahrajte si Scrabble online

Zalíbila se vám webhra Scrabble? Potom, stiskněte tlačítko pro spuštění hry. Internetová browser hra Scrabble bude zobrazena v novém oknu webového prohlížeče.

Online hra Scrabble, Stolní hry zadarmo.

Štítky: onlinovka, herní portál, onlinovky, soupeř, Microsoft Edge, počítač, free game, flash, Stolní hry, pro chlapce, internetové, pro kluky, Chrome, bez instalace, gamesa, nejlepší, minihry, online game, adobe flash player, zahraj si, Opera, bez registrace, prohlížeč, Scrabble, internet

Online hra Scrabble se nachází v sekci Stolní hry

Výběr zajímavých online her

Ke spuštění musí být nainstalován a aktivován flash player v prohlížeči. Zahrajte si hru zdarma bez registrace.


Reklama


Vyhledávání

(c) 2024 online-hry-zdarma.name | Osobní údaje | 03.06.2024 | Kontakt: mail (zavináč) online-hry-zdarma.name