Online hry zdarma       

Rufus Snow Ride


Rufus Snow Ride je o jízdě na snowboardu. Hlavním aktérem je bobr a na začátku si může vybrat jeden ze tří designových snowboardů. Asi si dokážete představit, jak to dopadne, když takového bobra postavíte na snowboard a pustíte ho dolů ze svahu. Aby se mu nic nestalo, bude potřebovat vaši pomoc.


Ovládání hry Rufus Snow Ride

jízdu ovládáte šipkami nahoru a dolů, dejte si pozor na různé překážky, to bobr sletí a ztratí trochu času pokud nestíháte, šipkou doleva se jízda zpomalí naopak rychlost naberete šipkou doprava


Za zajetou trať získáváte skóre a sčítají se výsledky za všechny tratě. Podaří se vám projet všechny? Zkuste Rufus Snow Ride.

Flash Rufus Snow Ride online hra zdarma Závodní hry

Spustit v prohlížeči Rufus Snow Ride

Pokud chcete hrát tuto online hru Rufus Snow Ride, stiskněte tlačítko pro spuštění hry. Internetová browser hra Rufus Snow Ride bude zobrazena v novém oknu webového prohlížeče.

Online hra Rufus Snow Ride, Závodní hry zadarmo.

Štítky: flash player, internetové, onlajnovka, Rufus Snow Ride, minihra, flashová, swf, gamesa, Závodní hry, online hry, onlinovky, prohlížeč, internet, zdarma, online hry, browser, herní portál, super, zahraj si, v prohlížeči, PC, gameska, pro hráče, bez registrace, pro chlapce

Online hra Rufus Snow Ride se nachází v sekci Závodní hry

Výběr zajímavých online her

Ke spuštění musí být nainstalován a aktivován flash player v prohlížeči. Zahrajte si online hru - je zdarma, bez registrace nebo instalace.


Reklama


Vyhledávání

(c) 2024 online-hry-zdarma.name | Osobní údaje | 03.06.2024 | Kontakt: mail (zavináč) online-hry-zdarma.name