Online hry zdarma       

Pexeso


Pexeso asi není potřeba popisovat. Pokud by však někdo Pexeso neznal, tak je to hra pro 2 a více hráčů, hraje se s 20 kartičkami (ve skutečnosti se 64 kartičkami), které jsou vždy v páru a na začátku hry jsou všechny vyloženy rubem nahoru.


Hráči se postupně střídají a vždy odkrývají dvě kartičky. Pokud hráč odkryje dvě stejné kartičky, hraje znovu. Pokud se kartičky liší, otočí je rubem zpět nahoru a hraje další hráč.

Vítězí ten kdo nasbírá nejvíce dvojic.

Flash Pexeso online hra zdarma Stolní hry

Začít hrát online Pexeso

Jestliže vás náhled gamesky Pexeso navnadil, stiskněte tlačítko pro spuštění hry. Internetová browser hra Pexeso bude zobrazena v novém oknu webového prohlížeče.

Online hra Pexeso, Stolní hry zadarmo.

Štítky: Pexeso, bez instalace, Microsoft Edge, počítač, internetové, v prohlížeči, adobe flash player, flashové, minihra, online hry, online, Opera, internet, superhra, onlinovka, gameska, Stolní hry, pro chlapce, pro hráče, free game, webová aplice, herní portál, zahraj si, onlinovky, minihry

Online hra Pexeso se nachází v sekci Stolní hry

Výběr zajímavých online her

Ke spuštění musí být nainstalován a aktivován flash player v prohlížeči. K hraní se nepotřebujete registrovat ani nic (kromě flashe) instalovat. Hra je zdarma.


Reklama


Vyhledávání

(c) 2023 online-hry-zdarma.name | Osobní údaje | 20.04.2024 | Kontakt: mail (zavináč) online-hry-zdarma.name